Office 365 kurser – når virksomheden skal have et løft

27 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Trænger din afdeling til et kompetencemæssigt løft? Så kan du overveje et Microsoft Office 365 kursus.

Hvorfor skal jeg sende afdelingen på Microsoft Office 365 kursus?

Der er flere gevinster at hente ved at lade dine medarbejdere i afdelingen deltage i et af de mange givende og interessante Microsoft Office 365 kurser der findes hos 4D.

Først og fremmest vil et Microsoft Office 365 kursus fremme medarbejdernes kundskaber inden for anvendelse af denne særdeles versatile platform. Det betyder at dine medarbejdere får de stærkeste forudsætninger for at få det maksimale ud af Microsoft Office 365, både når det gælder deres egne work flows i det daglige som når det handler om samarbejde med kolleger og partnere rundt omkring i og uden for organisationen.

office 365 kurser

Microsoft Office 365 er nemlig meget andet og mere end blot en samling af de applikationer, du kender fra Microsoft Office, som for eksempel Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Outlook og så videre. Microsoft Office er et udbygget system i sig selv, der tilbyder uanede muligheder for integration de enkelte applikationer imellem – og så lidt til.

Med fildelings systemet One Drive kan du via Microsoft Office 365 dele filer med versions- og adgangsstyring, således at det bliver nemmere at rette og kommentere uden at vigtige ændringer går tabt. Og med applikationer så som Groups og Teams faciliteres samarbejde på kryds og tværs af afdelinger og koncerner.

Hvor kan jeg finde de bedste Microsoft Office 365 kurser i Danmark?

Hos 4D finder du et stort udvalg af kompetencegivende IT kurser særligt rettet mod det danske erhvervsliv. Du vil altid kunne finde mindst ét Microsoft Office 365 kursus som modsvarer din virksomheds behov. Og skulle du have særlige ønsker, kan du i samarbejde med de dygtige undervisere hos 4D tilrettelægge et skræddersyet forløb for netop dine medarbejdere.

Klik ind og læs mere på 4d.dk.

Flere Nyheder