Her finder du et filter til et Dantherm ventilationsanlæg

29 oktober 2021
Silje Hansen

advertorial

Der er mange i Danmark der har valgt et Dantherm ventilationsanlæg. Det er et smart ventilationsanlæg, fordi det både kan nedkøle og opvarme ens bolig. Du kan faktisk styre, hvilke temperatur det skal være i rummet enten fra en digital enhed eller fra din smartphone. Det gør det smart, fordi du kan styre og tilpasse temperaturen alt efter, hvad du selv foretrækker om sommeren og vinteren.

Et Dantherm ventilationsanlæg er også en klimavenlig løsning sammenlignet med olie-, gas- og pillefyr. Herudover er det energibesparende, fordi du kan skrue temperaturen helt ned eller slukke for ventilationsanlægget, når du ikke er i ejendommen. Dermed står anlægget ikke og pumper en masse varme ud i rummet for at holde det opvarmet, når du ikke er hjemme. Du kan i stedet vælge at tænde op for det et par timer før du kommer hjem fra arbejde eller rejsen. På denne måde sparer du penge hver måned på din varme- og energiregning. 

Derfor skal du huske at udskifte filteret løbende

Der er en god grund til at du skal holde øje med filteret i dit ventilationsanlæg. Filteret har den funktion at den opsamlet det skidt, støv og snavs der er i luften. Så det luft der kommer gennem Dantherm ventilationsanlægget er rent. Hvis filteret er stoppet til med skidt og snavs, så virker rensefunktionen ikke, og der vil i stedet komme uren luft igennem. Det kan skabe et usundt indeklima, som enten går luften tung eller skidt for dit helbred med tiden.

Find en pålidelig webshop der sælger filter til Dantherm ventilationsanlæg

Hvis du er i markedet for at finde en webshop der sælger billige filtre til et Dantherm ventilationsanlæg, skal du besøge billigfilter.dk. Her finder du et stort udvalg af filtre til hurtig levering. Du finder også filtre til andre ventilationsanlæg fra blandt andet Nilan og Genvex.

Flere Nyheder