Her finder du byens lokale bedemand i Pandrup

04 februar 2022
Silje Hansen

advertorial

Har du mistet en nær slægtninge, så vil det typisk være din opgave at stå for selve begravelsen eller bisættelsen for vedkommende. Det kan være en svær og uoverskuelig situation at stå i. Udover de følelser der er udenpå tøjet og den sorg du er i, så er der en del beslutninger og valg der skal tages. Der er også en del papirarbejde som skal udfyldes for at registrer dødsfaldet og forsikringer der skal afmeldes m.m.

For at gøre situationen lidt nemmere og overskuelig, er der mange der vælger at alliere sig med en bedemand. En bedemand er en professionel fagmand der kan hjælpe med at skabe rammerne for den smukke afsked.

Når du kontakter en bedemand bliver du naturligvis mødt med respekt og ydmyghed over for den situation, som du står i.

bedemand Pandrup

Hvilke praktiske opgaver kan en bedemand hjælpe med?

En bedemand kan hjælpe med stort set alle opgaver vedrørende en begravelse eller bisættelse. En bedemand kan blandt andet stå for anmeldelse af dødsfaldet til begravelsesmyndigheden. Herudover kan en bedemand også ansøge om begravelseshjælp, hvis du ønsker det.

En bedemand kan også hjælpe dig med at stå for al kontakt til kirkekontoret, præsten og evt. kirkegården.

Du kan blandt andet få en bedemand til at stå for at sprede asken over havet, hvis du ikke selv ønsker at gøre det. Du kan også få hjælp til transport af urnen fra krematoriet til kirkegården.

I forhold til det praktiske med den afdøde, kan du også få bedemanden til at kontakte fagforeningen og sygesikring.

Hvilken bedemand i Pandrup skal du vælge?

Leder du efter byens foretrukne bedemand i Pandrup, så er der ingen tvivl om, at du bør kontakte https://www.baggesen.dk/bedemand-pandrup/. Her får du en erfaren bedemand, der altid er villig til at løbe den ekstra mil for at hjælpe dig med at skabe den smukkeste afsked.

Flere Nyheder